Ezt a hirdetést archiválták.

Gorenje gáztűzhely szakszerűen átalakított gázpalackosra

Páli
6 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4089697
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Kiárusítás garázsból
Leírás
Figyelem a gáztűzhely jelenleg hibás az alsó sütő fele nem működik elalszik bármennyi ideig is van tartva a nyomógomb ! Kizárólag a felső része működik , viszont azok hibátlanul működnek mind a 4 működik . Napi használatból eladó. Mi egy új tűzhelyt vásároltunk helyette. A gáztűzhely szakember által lett átalakítva gázpalackosra (aki a garanciát is lepecsételte) azonnal vásárlás után kb :5 évet volt mindennapi használatban, újonan lett vásárolva a készülék . Üzembehelyezés előtt mindenképpen gázszerelővel át kell nézetni mert a gáz nem játék!
 
A hiba leírása bővebben:
Az alsó sütőrész tökéletesen meggyullad viszont hiába van tartva a gomb , elalszik ha a gomb elengedésre kerül , egyébként az is működik, csak elalszik. Egyik pillanatról a másikra keletkezett a hiba , mi inkább javíttatás helyett új készüléket vásároltunk .
 
Kérem érdeklődéskor  figyelembe venni hogy a hirdetés tárgya kizárólag személyesen átvehető 9345-Páli-ban ,Győr-Moson-Sopron megyében van , futárral vagy postai küldéssel jelenleg nem fogalakozom . Győrtől kb 60km Szombathely irányában (Csornától 20km re) van Páli.Tehát Győr és Szombathely között van Páli.

Elhelyezkedés
Páli

 
Elhelyezkedés
Páli